Workshop voor de jarige Stijn

 In Tudofotografie | Blog

Afgelopen zaterdag was het zover: Stijn heeft voor zijn een verjaardag een fotografieworkshop gekregen en dus komen hij en zijn vader naar ’t Boshuys in Best. Hier zullen we gaan fotograferen, want de omgeving is hier erg mooi!

Omdat Stijn met zijn mobiel wil fotograferen, laat ik hem onze presentatie over fotograferen met je mobiel voor volwassenen zien. Een goede keuze, want Stijn snapt het allemaal erg snel! Na de presentatie gaan we op pad en probeert hij al het geleerde meteen in de praktijk te brengen.

We gaan vooral letten op de compositie. Maak eens liggend of zittend een foto i.p.v. staand, dan zal je zien dat je heel erg interessante foto’s krijgt. Tevens laat ik wat leuke dingen zien die je kan doen met je telefoon. De vader van Stijn krijgt de smaak ook te pakken en fotografeert gezellig mee! Op deze manier doen ze ervaring op en kunnen ze alles met elkaar delen.

Na meer dan 1½ uur is de workshop afgelopen, maar Stijn en zijn vader gaan nog even door. De omgeving is ook zo mooi en het licht is prachtig, dus verder gaan met foto’s maken!

Stijn is erg blij met wat hij allemaal geleerd heeft. Leuke bijkomstigheid voor een jongen van 11 is het eerste ijs van het jaar. Daar moet ook mee gespeeld worden!! Al met al, een zeer geslaagde workshop.

Recommended Posts