Fotografieworkshop ‘Ouder en kind’

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met je (klein)kind? In deze workshop gaan ouders en kinderen of grootouders en kleinkinderen samen fotograferen. Belangrijkste is het plezier en het samen bezig zijn. We trekken de natuur in en kijken wat we daar aan moois tegen komen. Samen zie je altijd meer dan alleen.

De workshops zijn geschikt voor kinderen van 7 t/m 14. Eigen camera’s meenemen mag wel, maar hoeft niet; je kunt er ook één van ons lenen.

De maximale groepsgrootte is 8 kinderen met volwassene o.l.v. ons beiden. Bij minder dan 6 kinderen gaat de workshop niet door.

Hoe ziet een workshop eruit?
De ouders & kinderen worden verwacht op de locatie. Daar krijgen ze kort uitleg over fotograferen en hun camera. Daarna gaan we op pad en kunnen ouders &  kinderen volop fotograferen. Ruim op tijd komen we terug bij ons beginpunt waar ouders & kinderen nog even wat drinken en eten, terwijl wij zorgen voor een ingelijste foto.

Binnen 2 weken na de workshop krijg je je eigen foto’s digitaal thuisgestuurd.

De workshop is ook te boeken met een eigen groep; datum en locatie zijn dan in overleg.

Kunnen wij hierin iets voor je betekenen, stuur ons dan een email met je wensen of neem contact op via het contactformulier. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om dan samen tot afspraken te komen.

Datum Tijd Locatie
7 april 2019 10.00 – 12.30 uur ’t Boshuys, Son

Voor prijzen kijk bij Tarieven; daar vind je alles terug.