Fotografieworkshop volwassenen

Heb je nog niet zoveel ervaring met fotograferen en wil je meer leren dan alleen werken op de automatische stand, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens de workshop leren wij je de beginselen van het fotograferen, zodat je die automatische stand niet meer hoeft te gebruiken en zelf meer controle krijgt over je foto’s. We besteden ook aandacht aan compositie, licht en leren kijken naar je onderwerp.

De workshop is geschikt voor zowel spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s als compact-camera’s met meer instellingen dan alleen een automatische stand; deze camera neem je zelf mee.

We bieden de workshops aan op diverse locaties in Nederland, altijd in een natuurgebied. In Brabant kiezen we voor de bosrijke omgeving van Best. Het Amsterdamse Bos in Noord-Holland is tevens een favoriete locatie. Omdat het weer in Nederland niet altijd voorspelbaar is, kan het zijn dat een workshop door slecht weer verzet moet worden. Dit bepalen we altijd op de dag voorafgaand aan de workshop.

De workshop is ook te boeken met een eigen groep; datum en locatie zijn dan in overleg.

Kunnen wij hierin iets voor je betekenen, stuur ons dan een email met je wensen of neem contact op via het contactformulier. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om dan samen tot afspraken te komen.

Datum Tijd Locatie Prijs
20 april 2019 9.00 – 13.00 ’t Boshuys, Son € 75,-