BSO-workshops bij Piet Hein Kinderrijk

 In Uncategorized

BSO-workshops in Amstelveen bij Piet Hein Kinderrijk

Op vrijdag 5 januari zijn we op pad gegaan naar Amstelveen. Ook deze BSO had ons gevraagd voor een leuke activiteit tijdens de vakantie. Inmiddels is ons wel duidelijk dat de workshop fotografie het hele jaar door gegeven kan worden. Er kan altijd binnen, maar vooral buiten gefotografeerd worden. En deze vrijdag hebben we geluk, na al die weken met regen was het droog! Jippie!

Met beide groepen (eerst de kleuters en daarna de oudere kids) konden we naar het aangrenzende park. Hoe cool is dat! Er viel veel te fotograferen: een prachtige vijver met een mooie brug, meerkoeten, vogels, een volière, bomen, planten, struiken, waarvan sommige in bloei. Kortom: genoeg!

De Lego en playmobil kwam pas laat uit de tas en sommige kinderen maakten er zelfs helemaal geen gebruik van. De jongere kinderen vonden het wel leuk en maakten super creatieve foto’s met de legopoppetjes. Ze hadden niet eens zoveel uitleg nodig. De oudere kinderen waren helemaal enthousiast. Er zijn veel plaatjes geschoten en ze zijn super behendig met de cameraatjes. Ze zitten vol met ideeën, maar vinden het ook leuk om ‘gewoon’ de natuur te fotograferen.

En dat is wat wij deze keer erg leuk vonden: veel kinderen kozen voor een foto zonder Lego om uitgeprint te worden. En dat is natuurlijk super: dat je zo van de wereld om je heen een mooie foto kan maken! En dat deze dan mooi ingelijst op je nachtkastje kan staan…

Recent Posts

Leave a Comment