Welkom bij TuDO Fotografie!

Wij zijn Birgitta Tuithof & Yvonne van Dormolen. Naast een jarenlange hechte vriendschap delen wij een grote passie voor fotografie. Deze passie in combinatie met onze vriendschap is de basis van onze samenwerking.

Birgitta Tuithof

“de wereld een stukje mooier maken”

Dat is waar het bij mij om gaat bij beeldende kunst. Ik vind het ontzettend leuk om mooie, sfeervolle beelden te maken waar je iedere dag even van kan genieten. Ik heb de Lerarenopleiding voor het vak Tekenen gedaan en in de afgelopen jaren is daar fotografie als kunstuiting bij gekomen.

Ik blijf mijzelf ontwikkelen door workshops en cursussen te volgen; portretfotografie, studiofotografie en af en toe een fotoreis naar een mooi land. Kortom, mooie plaatjes schieten is echt een passie geworden!

Kijk vooral ook op mijn website voor overig werk van mij (voor aan de muur bijvoorbeeld) en mijn Instagram-profiel.

wie-zijn-wij-birgitta-ws-002

Yvonne van Dormolen

Mijn passie voor fotografie is al op jonge leeftijd ontstaan. Zolang als ik me kan herinneren heb ik een camera bij me gehad, maar ben er niet beroepshalve mee aan de slag gegaan. Werken met kinderen was een ander passie en daar heb ik mijn werk van gemaakt. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een aantal jaren hulpverlening en kinderopvang, ben ik alsnog een fotografie-opleiding gaan doen, gevolgd door diverse workshops en fotoreizen. En van daaruit heeft mijn liefde voor fotografie zich ontwikkeld tot wat het nu is.

“Fotografie is genieten van het moment”

Dat is waar ik voor sta. Wat is er fijner dan buiten zijn en genieten van wat er om je heen gebeurt. De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie en dat is dan ook waar ik het allerliefste fotografeer. Dat geldt voor het maken van natuurbeelden, maar net zo goed voor het maken van portret- en familiebeelden. Ik geniet van het moment van fotograferen en als ik de beelden terug zie, krijg ik het gevoel van dat moment weer terug. Dan is een foto voor mij geslaagd.

Ben je nieuwsgierig naar meer werk van mij, kijk dan vooral even op mijn website of mijn Instagram-profiel. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn werk, bv voor aan de muur, laat het dan even weten.

wie-zijn-wij-yvonne-ws

CONTACTGEGEVENS

CONTACTFORMULIER

    © Copyright Tudofotografie.nl    |    Privacy verklaring    |    Algemene voorwaarden