Bij TuDo vind je allerlei workshops op het gebied van fotografie. Voor kinderen? Ja hoor, waarom niet. Ze hebben een unieke manier van kijken naar de wereld om zich heen en zijn geïnteresseerd in alles wat met beeld te maken heeft.  We hebben we een aantal workshops waar je je voor kunt aanmelden, maar ben je op zoek naar iets wat er niet bij staat of zoek je een workshop geheel op maat, ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. En wat te denken van een workshop ‘Fotografie’ op een BSO of een kinderfeestje; bij ons kan het allemaal.

Dat geldt ook voor volwassenen. Heb je nog niet zoveel ervaring met fotograferen en wil je meer leren dan alleen werken op de automatische stand, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook vind je bij ons een workshop ‘fotograferen met je mobiel’. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel mee, altijd en overal. Hoe leuk en handig is het om mooie foto’s te kunnen maken met je mobiel.

En ben je op zoek naar een leuke activiteit met je kind of kleinkind? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

En vind je op onze site niet precies wat je zoekt, laat het ons dan weten. Wie weet kunnen we een mooi plan maken, geheel in overleg, geheel op maat.

Workshops kinderen

workshop-kinderen-ws

Ja hoor, waarom niet? Kinderen hebben een unieke manier van kijken naar de wereld om zich heen. En ze zijn geïnteresseerd in alles wat met beeld te maken heeft. Wij vinden het leuk om kinderen enthousiast maken voor fotografie. Na een korte uitleg gaan we met de kinderen op pad. We hebben gekozen voor diverse locaties voor de workshops zodat er voor ieder wat wils is. Deze locaties zijn altijd buiten.

Workshops volwassenen

workshop-volwassenen-ws

Heb je nog niet zoveel ervaring met fotograferen en wil je meer leren dan alleen werken op de automatische stand, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens de workshop leren wij je de beginselen van het fotograferen, zodat je die automatische stand niet meer hoeft te gebruiken en zelf meer controle krijgt over je foto’s. We bieden de workshops aan op diverse locaties in Nederland, altijd in een natuurgebied.

Workshop ouder & kind

workshop-ouder-kind-ws

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met je (klein)kind? In deze workshop gaan ouders en kinderen of grootouders en kleinkinderen samen fotograferen. Belangrijkste is het plezier en het samen bezig zijn. We trekken de natuur in en kijken wat we daar aan moois tegen komen. Samen zie je altijd meer dan alleen.

Workshop fotograferen met je mobiel

workshop-mobiel-ws

Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel mee, altijd en overal. Hoe leuk is het om mooie foto’s te maken tijdens je vakantie, een dagje uit, een feestje of gewoon thuis? We bieden workshops aan voor volwassenen en voor kinderen.

Workshops BSO

workshop-bso-ws

Een leuke activiteit voor op de BSO, maar bv ook op school of kinderfeestje….. Denk eens aan een workshop ‘Fotografie’. Kinderen en fotografie is een magische combinatie. Ze zien de mooiste dingen en als ze eenmaal de focus te pakken hebben, zijn ze vaak niet te stoppen. Wij bieden de workshops geheel op maat, zodat het past in vrijwel elke omgeving.

CONTACTGEGEVENS

CONTACTFORMULIER

    © Copyright Tudofotografie.nl

    Privacy verklaring

    Algemene voorwaarden