EEN LEUKE ACTIVITEIT VOOR OP DE BSO
Ben je op zoek naar een leuke activiteit bij de BSO, maar bv ook op school of kinderfeestje….. Denk eens aan een workshop ‘Fotografie’. Kinderen en fotografie is een magische combinatie. Ze zien de mooiste dingen en als ze eenmaal de focus te pakken hebben, zijn ze vaak niet te stoppen.

ONZE WORKSHOPS
De workshops zijn geschikt voor kinderen van 4 t/m 14 jaar. We delen de groepen altijd op leeftijd in, zodat de kinderen allemaal op hun eigen niveau aan de gang kunnen. Eigen camera’s meenemen mag wel, maar hoeft niet; je kunt er ook één van ons lenen. Fotograferen met eigen mobiel kan natuurlijk ook. De maximale groepsgrootte is 10 tot 12  kinderen met volwassene o.l.v. ons beiden.

HOE ZIET EEN WORKSHOP ERUIT?
We starten met een, op de betreffende leeftijd afgestemde, presentatie en daarna leggen we in het kort uit hoe zij met hun camera aan de slag kunnen. Vervolgens gaan we op pad en kunnen de  kinderen volop fotograferen. Kinderen mogen een knuffeltje of poppetje meenemen van thuis om te gebruiken tijdens het fotograferen; vooral de jongere kinderen vinden dit prachtig. We kiezen altijd een locatie in de directe omgeving met voldoende foto-onderwerpen. Daarbij hebben wij ook altijd vanalles bij ons, van lego-poppetjes tot parapluutjes, van auto’s tot dino’s. Ruim op tijd komen we terug bij de locatie waar de kinderen wat kunnen drinken, terwijl wij zorgen voor een ingelijste foto.

Zijn er andere wensen wb de invulling, we maken de workshop graag op maat. Schroom niet om je wensen op tafel te leggen zodat wij kunnen kijken of het haalbaar is.

We zorgen er zo mogelijk voor dat we alle foto’s, per kind in een apart mapje, op een USB-stick hebben. Die blijft achter op de locatie zodat de foto’s eventueel nog aan de ouders kunnen worden gegeven of worden getoond.

PRIJZEN
De prijs voor een groepsworkshop is € 75,- per uur. Daar komen nog de reiskosten bij van ons beiden. (Yvonne vanuit Haarlem & Birgitta vanuit Veldhoven)

INTERESSE?
Kunnen wij hierin iets voor je betekenen, stuur ons dan een email met je wensen of neem contact op via het contactformulier. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op om dan samen tot afspraken te komen.

CONTACTGEGEVENS

CONTACTFORMULIER

    © Copyright Tudofotografie.nl

    Privacy verklaring

    Algemene voorwaarden