FOTOWORKSHOP VOOR KINDEREN?
Ja hoor, waarom niet? Kinderen hebben een unieke manier van kijken naar de wereld om zich heen. En ze zijn geïnteresseerd in alles wat met beeld te maken heeft. En wij vinden het leuk om kinderen enthousiast maken voor fotografie.

ONZE WORKSHOPS
Onze workshops zijn geschikt voor kinderen van 7 t/m 10 en 11 t/m 14 jaar. De maximale groepsgrootte is ca. 10 kinderen o.l.v. ons beiden. Bij minder dan 3 kinderen gaat de workshop niet door. Dan kan wel altijd gekozen worden voor een individuele workshop; prijs daarvoor is op aanvraag. Een eigen camera meenemen mag wel, maar hoeft niet; je kunt er ook één lenen van ons.

LOCATIE
Na een korte uitleg gaan we met de kinderen op pad. Onze locaties zijn altijd buiten. Omdat het weer hier niet altijd voorspelbaar is, kan het zijn dat een workshop door slecht verzet moet worden. Dit bepalen we altijd op de dag voorafgaand aan de workshop. Locaties waar we o.a. fotograferen zijn het Amsterdamse bos en de bossen in de omgeving van ’t Boshuys bij Best, maar bv ook Strijp-S Eindhoven, Ouwehands Dierenpark of vestigingsstadje Zaltbommel. Maar we staan open voor alle locaties. We maken een keuze voor een locatie afhankelijk van de aanmeldingen die we krijgen zodat het zoveel mogelijk aansluit bij de wensen.

HOE ZIET EEN WORKSHOP ERUIT?
De kinderen worden verwacht op de locatie. Daar krijgen ze uitleg over fotograferen en hun camera. Daarna gaan we op pad en kunnen de kinderen volop fotograferen. De workshops duren ca. 2,5 uur. Ruim op tijd komen we terug bij ons beginpunt waar de kinderen even wat drinken en eten, terwijl wij zorgen voor een ingelijste foto. Na afloop kunnen de kinderen weer worden opgehaald. Na het fotograferen bekijken we de best-gelukte foto’s en daarna ga je met een eigen ingelijste foto naar huis. Binnen 2 weken na de workshop krijg je je eigen foto’s digitaal thuisgestuurd.

INDIVIDUELE WORKSHOP
Er kan ook gekozen worden voor een individuele workshop of een workshop met zijn tweetjes. Dan gaat één van ons op pad met de kinderen. Locatie en thema, alles kan aangepast worden aan de wensen van de kinderen. Meestal zijn we dan 1½ à 2 uur op pad, maar ook dat passen we helemaal aan aan de wensen en aan de leeftijd van de kinderen. We maken de workshop graag helemaal op maat. We starten met een een korte introductie op locatie en we sluiten af met een drankje. Na het fotograferen bekijken we de best-gelukte foto’s en daarna ga je met een eigen ingelijste foto naar huis. Binnen 2 weken na de workshop krijg je je eigen foto’s digitaal thuisgestuurd.

THEMA’S
We bieden verschillende thema’s voor de workshops aan. Je kunt kiezen uit ‘Natuur’, ‘Mijn stad of dorp’, ‘Dierentuin’, ‘Legoshoot’ en ‘Fotograferen met je mobiel’. Ook hiervoor geldt dat het thema van de workshop afhangt van de aanmeldingen.

PRIJZEN
Voor deelname aan een geplande workshop voor één van de genoemde thema’s is de prijs € 40,-. Meld je je aan samen met een broertje of zusje, vriend of vriendin, dan zijn de kosten voor jullie samen € 70,-.

Voor de prijs voor een individuele workshop, stuur ons even een mailtje met wensen en ideeën; dan bieden wij een op maat gemaakt plan incl. bijpassende prijs.

INTERESSE?

Kunnen wij hierin iets voor je betekenen, houd onze site dan in de gaten of stuur ons even een mailtje.

 

Datum Tijd Locatie Prijs

De workshops zijn ook te boeken met een eigen groep; datum en locatie zijn dan in overleg.

Heb je interesse in een workshop, houd onze site dan in de gaten of stuur ons een email. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een reactie.

CONTACTGEGEVENS

CONTACTFORMULIER

    © Copyright Tudofotografie.nl

    Privacy verklaring

    Algemene voorwaarden