ONZE WORKSHOPS
Heb je nog niet zoveel ervaring met fotograferen en wil je meer leren dan alleen werken op de automatische stand, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens de workshop leren wij je de beginselen van het fotograferen, zodat je die automatische stand niet meer hoeft te gebruiken en zelf meer controle krijgt over je foto’s. We besteden ook aandacht aan compositie, licht en leren kijken naar je onderwerp.

De workshop is geschikt voor zowel spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s als compact-camera’s met meer instellingen dan alleen een automatische stand; deze camera neem je zelf mee.

LOCATIE
We bieden de workshops aan op diverse locaties in Nederland, altijd in een natuurgebied. In Brabant kiezen we voor de bosrijke omgeving van Best. Het Amsterdamse Bos in Noord-Holland is tevens een favoriete locatie. Omdat het weer in Nederland niet altijd voorspelbaar is, kan het zijn dat een workshop door slecht weer verzet moet worden. Dit bepalen we altijd op de dag voorafgaand aan de workshop.

WORKSHOP MET EEN EIGEN GROEP
De workshop is ook te boeken met een eigen groep; datum en locatie zijn dan in overleg.

INDIVIDUELE WORKSHOP
Er kan ook gekozen worden voor een individuele workshop of een workshop met zijn tweetjes. Dan gaat één van ons op pad samen met jou of jullie. Locatie en thema, alles kan aangepast worden aan jou of jullie wensen; ook de tijdsduur kan in overleg bepaald worden. Deze workshop maken we geheel op maat. We starten met een een korte introductie op locatie en we sluiten af met een drankje. Tussendoor gaan we lekker op pad. Er is voldoende ruimte voor vragen, opdrachtjes of zelfs even een moment waarop we de laptop erbij pakken en het tot dan toe gemaakte werk samen bekijken.

PRIJZEN
Voor deelname aan een geplande workshop is de prijs € 85,-.

Voor de prijs voor een individuele workshop, stuur ons even een mailtje met wensen en ideeën; dan bieden wij een op maat gemaakt plan incl. bijpassende prijs.

INTERESSE?
Kunnen wij hierin iets voor je betekenen, stuur ons dan een email met je wensen of neem contact op via het contactformulier. Wij nemen binnen enkele dagen contact met je op en maken dan samen een plan.

CONTACTGEGEVENS

CONTACTFORMULIER

    © Copyright Tudofotografie.nl

    Privacy verklaring

    Algemene voorwaarden