MEER LEREN HALEN UIT HET FOTOGRAFEREN MET JE MOBIEL?
Iedereen heeft tegenwoordig een mobiel mee, altijd en overal. Hoe leuk is het om mooie foto’s te maken tijdens je vakantie, een dagje uit, een feestje of gewoon thuis? De camera op de mobiele telefoon is inmiddels zo goed geworden dat je echt prachtige foto’s kunt maken. Echter, je mobiele telefoon is niet een compactcamera of een spiegelreflexcamera en daarom is het goed om te weten wat je wel en (liever) niet kunt doen met je telefoon.

ONZE WORKSHOPS
Wij behandelen tijdens onze workshop de volgende onderwerpen:
– je onderwerp bepalen
– hoe maak ik gebruik van het licht?
– de ideale compositie
– wat kan ik wel en niet met mijn telefoon?
– foto nabewerken in speciale app
– en nog veel meer…..

LOCATIE
Onze workshops vinden plaats in het prachtige oude stadje Zaltbommel en in de omgeving van Haarlem en Eindhoven. We gaan met een kleine groep op pad, max. 10 personen, zodat er genoeg aandacht is voor iedereen. Je mag vrij fotograferen, maar je krijgt van ons ook opdrachten. We bekijken ter plekke je gemaakte foto’s zodat we meteen feedback, tips en uitleg kunnen geven. We sluiten af met een drankje (zit bij de prijs inbegrepen).

WORKSHOP OP MAAT
Tevens bieden wij deze workshop aan op aanvraag, op maat gemaakt aan een select gezelschap op een locatie naar keuze. Hierbij kan je denken aan een activiteit tijdens een familie-uitje of met vrienden, (als onderdeel van) een vrijgezellenfeest, als kinderfeestje (uiteraard aangepast aan de leeftijd) of bij een bedrijf waar de medewerkers te maken krijgen met het fotograferen met hun mobiele telefoon.

PRIJZEN
Voor deelname aan een geplande workshop is de prijs € 85,-.

Voor de prijs van een individuele workshop of een workshop voor een eigen groep, stuur ons even een mailtje met wensen en ideeën; dan bieden wij een op maat gemaakt plan incl. bijpassende prijs.

INTERESSE?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag mee? Houd onze site dan in de gaten of stuur ons even een mailtje.

CONTACTGEGEVENS

CONTACTFORMULIER

    © Copyright Tudofotografie.nl

    Privacy verklaring

    Algemene voorwaarden