OP ZOEK NAAR EEN LEUKE ACTIVITEIT MET JE (KLEIN)KIND?
In deze workshop gaan ouders en kinderen of grootouders en kleinkinderen samen fotograferen. Belangrijkste is het plezier en het samen bezig zijn. We trekken de natuur in en kijken wat we daar aan moois tegen komen. Samen zie je altijd meer dan alleen.

ONZE WORKSHOPS
De workshops zijn geschikt voor kinderen van 7 t/m 14. Eigen camera’s meenemen mag wel, maar hoeft niet; je kunt er ook één van ons lenen. De maximale groepsgrootte is 10 kinderen met volwassene o.l.v. ons beiden. Individueel of met maximaal 4 kinderen met volwassenen, zal de workshop door 1 van ons worden gegeven. Zo mogelijk kan de workshop helemaal op maat worden gemaakt; datum & locatie kunnen dan in overleg bepaald worden.

HOE ZIET EEN WORKSHOP ERUIT?
De ouders & kinderen worden verwacht op de locatie. Daar krijgen ze kort uitleg over fotograferen en hun camera. Daarna gaan we op pad en kunnen ouders &  kinderen volop fotograferen. Ruim op tijd komen we terug bij ons beginpunt waar ouders & kinderen nog even wat drinken en eten, terwijl wij zorgen voor een ingelijste foto, mits dit mogelijk is op de locatie. Zitten we midden in de natuur, dan kunnen we niet printen en dus vervalt dan de ingelijste foto. Binnen 2 weken na de workshop krijg je je eigen foto’s digitaal thuisgestuurd.

PRIJZEN
Voor deelname aan een geplande workshop is de prijs € 50,- per koppel. Kom je met 2 kinderen, dan is de prijs € 65,-.

Voor de prijs van een individuele workshop, stuur ons even een mailtje met wensen en ideeën; dan bieden wij een op maat gemaakt plan incl. bijpassende prijs.

INTERESSE?
Kunnen wij hierin iets voor je betekenen, houd dan onze site dan in de gaten of stuur ons even een mailtje.

CONTACTGEGEVENS

CONTACTFORMULIER

    © Copyright Tudofotografie.nl

    Privacy verklaring

    Algemene voorwaarden