BSO-workshop voor CompaNanny, Amstelveen

 In Tudofotografie | Blog

De zomervakantie is net als alle andere schoolvakanties binnen de BSO altijd het moment om wat extra activiteiten aan te bieden en zo werden we begin van de zomer benaderd door de locatie-manager van een BSO-vestiging van de grote kinderopvangorganisatie CompaNanny. Natuurlijk zijn we daar enthousiast aan de slag gegaan. Twee groepen met kinderen in de leeftijd van 4 t/m 8 jaar. Ooit dachten we dat je met de kleuters niet zoveel zou kunnen met fotografie, maar vorige zomer was al gebleken dat het echt een verrassende leeftijdscategorie is. En zo ook deze keer; de kleuters vonden het (ook) geweldig en gingen met hun eigen wereldbeeld heerlijk aan de slag. Ook de iets oudere kinderen vonden het leuk.

Wat de belangrijkste onderwerpen waren: De lego-poppetjes, de laag-overvliegende vliegtuigen, de juffen, maar vooral zichzelf en hun vriendjes en vriendinnetjes. We zijn op het kleine speelpleintje gebleven ivm met de weersvoorspelling, maar precies de 2 uur dat we gefotografeerd hebben, was het droog en hadden we zelfs een beetje zon. De kids zijn lekker bezig geweest en wat was het voor ons ook leuk om te zien hoe ze bezig waren. Er kwamen verrassend leuke beelden uit en de kinderen waren echt trots op wat ze hadden gemaakt. Er zitten echt wat fotograafjes in de dop tussen!

Recommended Posts

Leave a Comment