BSO-workshops bij Het Sparrenbos

 In Uncategorized

BSO-workshop bij Sparrenbos in Rosmalen

Na 1 januari konden wij alweer aan de slag met de kids. We mochten een workshop geven bij BSO Sparrenbos; een leuke activiteit voor de kinderen tijdens de vakantie. En ze vonden het heel leuk!

Met de 1e groep kleintjes (4-5 jaar) konden we nog naar buiten. Op naar het bos met een grote zandvlakte en water! Na een korte presentatie zijn we meteen op pad gegaan. Wat zijn de jonge kinderen ook creatief. Vooral het water was leuk (gelukkig zijn onze cameraatjes waterdicht!), maar ook bomen, struiken en het zand. Er zijn weer super mooie en grappige foto’s gemaakt.

Toen de 2e groep (6-9 jaar) aan de beurt was, regende het helaas al een stuk harder. Maar er zijn altijd kids en een workshopleider die zich door een beetje water niet laten tegenhouden. Gelukkig was er ook een leuke locatie waar we goed binnen konden fotograferen. Maar toch weer leuk om te zien dat kinderen zich niet laten tegenhouden door slecht weer.

Beide groepen mochten weer hun mooiste foto uitzoeken en laten printen. Zo kunnen ze toch iets tastbaars mee naar huis nemen. De fotokeuze van de kinderen is vaak verrassend, ze kiezen voor een andere foto die wij in gedachten hadden. Maar dit vinden wij juist super belangrijk: je kiest de foto waar jij het meest trots op bent! En trots, dat waren ze! Extra leuk was dat de groepsleiding alle ingelijste foto’s op een tafel tentoon werden gesteld. Zo kon iedereen elkaars foto zien en zagen de ouders ook wat er was gedaan.

Recent Posts

Leave a Comment