Haarlem

Heb je nog niet zoveel ervaring met fotograferen, wil je meer leren dan alleen werken op de automatische stand en heb je zin om je een dag lang onder te dompelen in het fotograferen, ga dan mee met ons.

We gaan fotograferen in de Achterhoek vanuit het plaatsje Toldijk. Het coulissen landschap leent zich uitstekend voor landschapsfotografie maar zeker ook macrofotografie. Er zijn kasteeltuinen met diverse bloemen en planten. En verder natuurlijk ook de weilanden met koeien en misschien doorkruisende herten en reeën.

In Toldijk verzamelen we bij ‘de Rode Beuken’ ; een boerderij inclusief vergaderruimte, liggende in een kleine boomgaard. We starten de dag met informatie over fotograferen en dan met name de belichtingsdriehoek. Belangrijk is dat je een camera hebt waarop sluitertijd en diafragma handmatig zijn in te stellen. Hierna gaan we op pad! De lunch vindt ook plaats bij de Rode Beuken en daarna gaan we er weer op uit. Wij zijn er voor alle fotografievragen en geven tips en adviezen. Als we terug zijn sluiten we af met een drankje en is er nog tijd om de foto’s te bespreken.

Bij de prijs inbegrepen: lesmateriaal op USB-stick, koffie en thee, lunch, drankje + versnapering

 

Datum Tijd Locatie Prijs
2 juni 2019 9.00 – 17.00 uur Bij de Rode Beuken, Toldijk € 125,-